Publicerad: 21 januari 2016
Prenumerera på Kurser och konferenser från SKL

Kurser och konferenser

 • måndag
  9
  maj
  2016

  Europadagen 9 maj

  SKL håller ett seminarium om den europeiska pelaren för sociala rättigheter och vad den kan innebära för Sverige. Under dagen erbjuds ett flertal seminarium om aktuella Europafrågor. 

 • måndag
  9
  maj
  2016

  HOPE:s utbytesprogram 2016

  Anmälan har öppnat till 2016 års upplaga av HOPE:s utbytesprogram. Programmet erbjuder möjligheter till fyra veckors "praktiktjänstgöring" på ett sjukhus i annat EU-land. Årets tema är "Innovation in hospitals and healthcare: the way forward".

 • tisdag
  10
  maj
  2016

  Budgetdagen 2016, Malmö

  Under Budgetdagen lyfter vi fram aktuella ämnen och frågor som rör förutsättningarna för det pågående planerings- och budgetarbetet i kommuner och landsting.

 • tisdag
  10
  maj
  2016

  MasterClass: Digital medborgardialog i praktiken

  Projekt medborgardialog bjuder in till fyra fristående MasterClasser i e-dialog. Varje MasterClass omfattar teori, praktiska exempel samt övningar att omsätta i arbete på hemmaplan i den egna organisationen. Detta är tillfälle 2.

 • tisdag
  10
  maj
  2016

  Markörbaserad journalgranskning, kurs (Stockholm)

  Inom ramen för den tidigare satsningen på patientsäkerhetsområdet kommer SKL fortsätta att ge utbildningar i markörbaserad journalgranskning (MJG) inom somatisk vuxenvård.

 • onsdag
  11
  maj
  2016

  Fastighetsföretagande i offentlig sektor 2016

  Högskolekursen för yrkesverksamma inom offentliga fastighetsföretag och organisationer vänder sig i första hand till dig som är fastighetschef, fastighetsintendent, förvaltare, förvaltningschef eller byggnadschef.

 • onsdag
  11
  maj
  2016

  Kommunal juridik (Sigtuna)

  Temadagar kring aktuella juridiska frågor som rör den kommunala verksamheten.

 • onsdag
  11
  maj
  2016

  Stärk fullmäktiges funktionssätt, Göteborg

  En dag då vi sätter förutsättningar för att stärka fullmäktiges funktionssätt i fokus. Vi diskuterar uppdrag och samspel mellan fullmäktige, styrelse och förvaltning samt vad det innebär att leda i förändring. Vad säger lagen, hur kan man omsätta det...

 • torsdag
  12
  maj
  2016

  Markörbaserad journalgranskning, kurs (Stockholm)

  Inom ramen för den tidigare satsningen på patientsäkerhetsområdet kommer SKL fortsätta att ge utbildningar i markörbaserad journalgranskning (MJG) inom psykiatrisk sluten- och öppenvård för vuxna..

 • torsdag
  12
  maj
  2016

  Upphandling av revisionstjänster, Nässjö

  Vi bjuder in dig som står inför att upphandla revisionstjänster till en seminariedag där vi fokuserar på revisionsupphandling av sakkunniga till de förtroendevalda revisorerna och lekmannarevisorerna.

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!

Meny

Sidfot