Publicerad: 21 januari 2016
Prenumerera på Kurser och konferenser från SKL

Kurser och konferenser

 • tisdag
  3
  maj
  2016

  Referensmöte om ny taxemodell

  Alla gillar inte att betala, men alla gillar att förstå varför man betalar. SKL:s nuvarande taxemodell ska utvecklas. På mötet redovisar vi ett förslag på ny modell för fasta avgifter inom miljöbalkens taxa.

 • måndag
  9
  maj
  2016

  Europadagen 9 maj

  SKL håller ett seminarium om den europeiska pelaren för sociala rättigheter och vad den kan innebära för Sverige. Under dagen erbjuds ett flertal seminarium om aktuella Europafrågor. 

 • måndag
  9
  maj
  2016

  HOPE:s utbytesprogram 2016

  Anmälan har öppnat till 2016 års upplaga av HOPE:s utbytesprogram. Programmet erbjuder möjligheter till fyra veckors "praktiktjänstgöring" på ett sjukhus i annat EU-land. Årets tema är "Innovation in hospitals and healthcare: the way forward".

 • tisdag
  10
  maj
  2016

  Budgetdagen 2016, Malmö

  Under Budgetdagen lyfter vi fram aktuella ämnen och frågor som rör förutsättningarna för det pågående planerings- och budgetarbetet i kommuner och landsting.

 • tisdag
  10
  maj
  2016

  Markörbaserad journalgranskning, kurs (Stockholm)

  Inom ramen för den tidigare satsningen på patientsäkerhetsområdet kommer SKL fortsätta att ge utbildningar i markörbaserad journalgranskning (MJG) inom somatisk vuxenvård.

 • tisdag
  10
  maj
  2016

  MasterClass: Digital medborgardialog i praktiken

  Projekt medborgardialog bjuder in till fyra fristående MasterClasser i e-dialog. Varje MasterClass omfattar teori, praktiska exempel samt övningar att omsätta i arbete på hemmaplan i den egna organisationen. Detta är tillfälle 2.

 • onsdag
  11
  maj
  2016

  Fastighetsföretagande i offentlig sektor 2016

  Högskolekursen för yrkesverksamma inom offentliga fastighetsföretag och organisationer vänder sig i första hand till dig som är fastighetschef, fastighetsintendent, förvaltare, förvaltningschef eller byggnadschef.

 • onsdag
  11
  maj
  2016

  Kommunal juridik (Sigtuna)

  Temadagar kring aktuella juridiska frågor som rör den kommunala verksamheten.

 • onsdag
  11
  maj
  2016

  Stärk fullmäktiges funktionssätt, Göteborg

  En dag då vi sätter förutsättningar för att stärka fullmäktiges funktionssätt i fokus. Vi diskuterar uppdrag och samspel mellan fullmäktige, styrelse och förvaltning samt vad det innebär att leda i förändring. Vad säger lagen, hur kan man omsätta det...

 • torsdag
  12
  maj
  2016

  Markörbaserad journalgranskning, kurs (Stockholm)

  Inom ramen för den tidigare satsningen på patientsäkerhetsområdet kommer SKL fortsätta att ge utbildningar i markörbaserad journalgranskning (MJG) inom psykiatrisk sluten- och öppenvård för vuxna..

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!

Meny

Sidfot