Prenumerera på Kurser och konferenser från SKL

Kurser och konferenser

 • onsdag
  25
  nov
  2015

  Avgiftsskyldighet

  SKL anordnar en kurs kring avgiftsskyldighet. Kursen tar upp aktuell rättspraxis inom avgiftsfrihet och ger tillfälle till diskussion och erfarenhetsutbyte.

 • onsdag
  25
  nov
  2015

  Arbetsrättslig Baskurs

  Kursen kommer att förmedla grundläggande kunskaper kring det arbetsrättsliga regelverket inom den primärkommunala och landstingskommunala sektorn.

 • onsdag
  25
  nov
  2015

  Gymnasiekonferens (Malmö)

  Konferensen innehåller översikter och fördjupningspass och är ett unikt sätt att hålla dig uppdaterad. Tema för i år är: yrkesutbildning, ungdomar till arbete och elever från andra länder.

 • onsdag
  25
  nov
  2015

  Bibliotekets roll i en digital skola

  Biblioteken har i uppdrag att verka för barn och ungas läsfrämjande och kunskapsförmedling – vilken roll spelar de i den digitala skolan?

 • torsdag
  26
  nov
  2015

  Bokslutsdagen 2015 (Umeå)

  Vi kommer att gå igenom ett antal frågor och ämnesområden som bör beaktas i det kommande årsredovisningsarbetet. Även överväganden i arbetet med den nya redovisningslagen presenteras.

 • torsdag
  26
  nov
  2015

  Sociala investeringar

  Många kommuner och landsting har på senare år satsat på sociala investeringar med syfte att minska ojämlikheter i hälsa. Det här är en konferens om hur man arbetar med detta på kommunal nivå.

 • torsdag
  26
  nov
  2015

  Kollektivtrafikens Avtalskommitté

  Partnersamverkan för en förbättrad kollektivtrafik ordnar en avtalskonferens den 26 november. SKL är en av parterna i Partnersamverkan.

 • torsdag
  26
  nov
  2015

  Fördjupningsseminarium - Lönebildning och budgetprocess (Stockholm)

  Ett seminarium för dig som arbetar med övergripande budgetarbete respektive arbetsgivarens lönepolitik och löneavtal.

 • fredag
  27
  nov
  2015

  Löpande insikt 27 november

  Är du intresserad av att börja använda servicemätningen Löpande insikt eller om du redan använder verktyget men vill veta mer om funktioner och användningsmöjligheter går det bra att anmäla sig till något av höstens webbaserade demonstrationstillfäll...

 • måndag
  30
  nov
  2015

  Nordisk konferens: "Social ulighed i sundhed i Norden"

  En nordisk konferens om hälsa och jämlikhet. På konferensen kommer en grupp med nordiska experter och forskare presentera sina resultat som bland annat bygger på intervjuer med kommuner och regioner i Danmark, Norge och Sverige.

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

 

Tack för att du hjälper oss!

Meny

Sidfot