Publicerad: 11 september 2015

Uppföljning Leda för Resultat

Vi följer upp sju av kommunernas arbete efter varje avslutat program. Uppföljningen görs genom att träffa ledningsgrupper och stödprocesser samt medarbetare och enhetschefer. Här kan du läsa om resultaten.

Att gå hela cykeln från att identifiera ett förbättringsbehov till att det ger effekter ute hos brukare är en lång process. Även om Leda för Resultat pågår under ca nio månader är man ofta mitt i arbetet när programmet slutar. Därför väntar vi med uppföljningen tills ett drygt halvår hade gått efter avslutat program.

Ett citat hämtat från uppföljningen:

Är problemet ett problem, vad har vi för mätningar, vilka är fakta? Vi har pratat om att tratta ner saker, inte ha det för yvigt. Det är nog den viktigaste kunskapen. Nu träffades vi i förra veckan och pratade om vilka åtaganden vi skulle ha det här året. Vi kollade våra resultat, var ligger vi alla till, var ska vi sätta in stöten. Vi har hittat ett sätt att gå in rätt.

Publikationer

Informationsansvarig

  • Christina Norlin Mistander
    Handläggare

Kontakt

Välkommen att skicka din fråga till SKL!

Gäller din fråga arbetsrätt eller kollektivavtal/förhandling?

SKL:s rådgivning riktar sig till personalchefer och förhandlingschefer i kommuner och regioner. Om din fråga är på uppdrag av dessa behöver du ange det.
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot