Publicerad: 16 mars 2017

Kurser och konferenser medborgardialog, delaktighet

 • tisdag
  31
  okt
  2017

  Medborgardialog i komplexa samhällsfrågor kring inkludering och integration

  SKL bjuder särskilt in dig som förtroendevald till en kostnadsfri seminariedag om medborgardialog kring inkludering och integration. Vi har tillsammans med forskare utvecklat en modell för att arbeta med medborgardialoger i komplexa frågor.

 • torsdag
  2
  nov
  2017

  MasterClass e-dialog: Tekniken som stöd till fysiska dialoger

  Alltför ofta ser vi digital dialog och fysiska möten som motsatser. Ofta bjuder vi in till dialogmöten på invanda vis. Här ser vi närmare på hur vi kan ta våra fysiska möten in i det nya årtusendet.

 • tisdag
  7
  nov
  2017

  Processledning av medborgardialog med fokus på inkludering och integration, Stockholm

  SKL bjuder in till en kostnadsfri utbildning i processledning av medborgardialog med särskilt fokus på inkludering och integration. Deltagare får en förståelse för dialogmodellens logik och olika moment samt verktyg som kan användas som samtalsledare...

 • torsdag
  9
  nov
  2017

  Forskning som förändrar 2017 - om samverkan

  Möjligheter och risker i samarbetet mellan offentliga och ideella verksamheter. Välkommen till en kunskapskonferens om det civila samhället. Ta del av föreläsningar och samtal, utbyt erfarenheter och diskutera den senaste forskningen inom området.

 • tisdag
  21
  nov
  2017

  Tillit och samverkan för verksamhetsutveckling

  Välkommen till en konferens om hur du blir bättre på att tillvarata medarbetare, invånare, brukare och patienter samt idéburna organisationer för att höja kvalité och öka effektiviteten.

 • torsdag
  17
  maj
  2018

  Improve democracy through dialogue and participation

  Welcome to a conference in Stockholm, Sweden, focusing on Participatory Budgeting and other forms of participation to develop a democratic and socially sustainable society.

Utbildning

 • E-utbildning medborgardialog


  SKL har utvecklat en e-utbildning inom medborgardialog. Utbildningen ger dig som förtroendevald och tjänsteman grundkunskaper i hur du kan skapa system, struktur och kultur för medborgardialog som en del i styrningen.

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot