Publicerad: 11 september 2018

Mentorprogram för toppolitiker

Ett program för dig som vill ha en mentor och ett eget bollplank under ett år. SKL matchar dig med en mentor efter dina behov. Är du ny på ditt uppdrag som kommunstyrelseordförande eller regionstyrelseordförande kan en mentor vara ett stöd för dig under ditt första år. 

En ny omgång av mentorprogrammet startar upp 2019

Den 11 april 2019 startar SKL upp en ny omgång av mentorprogrammet. Vi börjar med en heldag i Stockholm – ett tillfälle att lära känna varandra, vi ger tips och råd för hur mentorskapet ska bli så givande som möjligt samt inspiration. Detta program avslutas den 11 april 2020.

Kostnad: 8 500 kr exklusive moms.

Ditt bollplank i politiken

Att vara toppolitiker är ett av de mest stimulerande uppdrag man kan ha, samtidigt som det är ett uppdrag som ställer stora krav. För att stödja dig i detta arbete erbjuder SKL dig möjligheten att få en egen mentor under det första året.

Mentorerna är erfarna politiker som vet vad ditt uppdrag innebär. De har haft sitt uppdrag minst en mandatperiod och de flesta har medverkat i SKL:s aktiviteter för utveckling av det politiska ledarskapet. På så vis blir de ett viktigt stöd och bollplank.

Intresseanmälan

Kontakta Lena Lindgren senast den 7 februari 2019 så ger vi dig ett förslag på en mentor som passar just dig och dina behov.

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot