Publicerad: 11 februari 2019

Kurser och konferenser revision

 • måndag
  27
  maj
  2019

  God revisionssed 2018, Karlstad

  En förnyad och uppdaterad version av skriften God revisionssed i kommunal verksamhet har fastställts och gäller från 2019. Många avsnitt har omarbetats. Under seminariet presenteras och diskuteras seden. Vi varvar genomgångar med samtal i mindre grup...

 • onsdag
  12
  jun
  2019

  Öppen webbsändning om God revisionssed 2018 – frågor och svar

  I God revisionssed 2018 finns det utvecklade avsnitt om bland annat revisorernas riskanalys, revision av samverkansorgan samt om grunderna för revisorernas kritik. I den öppna livesändningen finns det möjlighet att ställa frågor både under och efter ...

 • tisdag
  27
  aug
  2019

  Revisionskonferens för regioner

  Revisorerna i Region Västmanland och SKL välkomnar dig till en konferens för regionrevisorer under två dagar i Västerås.

Övriga utbildningar

 • E-utbildning för att motverka korruption


  Utbildningen vänder sig till förtroendevalda och tjänstemän i kommuner, landsting och regioner som har för avsikt att starta upp eller vidareutveckla ett strategiskt arbete mot korruption.
Gäller din fråga arbetsrätt eller kollektivavtal/förhandling?
SKL:s rådgivning riktar sig till personalchefer och förhandlingschefer i kommuner och regioner. Om din fråga är på uppdrag av dessa behöver du ange det.Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot