Publicerad: 17 maj 2019

Välkommen till vårens Budgetdagar

Under Budgetdagen lyfter vi fram aktuella ämnen och frågor som rör förutsättningarna för det pågående planerings- och budgetarbetet i kommuner och landsting.

Vi vill gärna slå ett slag för programpunkten om hur man tydliggör nyttan av digitala investeringar. Borgholms kommun medverkar också i programmet. De visar hur man arbetat med en planeringsprocess som leder till en gemensam bild av kommunens utmaningar. I en annan programpunkt tar vi upp vad som kan göras för att förhindra fusk och oegentligheter. På årets Budgetdag presenterar vi en analys av äldreomsorgen, som ger exempel på hur den kan bli effektivare.

SKL informerar även om andra aktuella frågor och utredningar som berör sektorns ekonomiska förutsättningar. Konferensen kommer att spelas in och kunna ses på webben i efterhand.

Budgetdagarna hålls den 17 maj (Stockholm), 22 maj (Göteborg) och 28 maj (Malmö). Budgetdagen den 15 maj i Skellefteå är inställd på grund av för få deltagare.

Det går även bra att anmäla sig till att se Budgetdagen som webbsändning i efterhand.

Budgetdagarna 2019 för anmälan och program (nytt fönster)

Presentationerna kommer att kunna att laddas ned från denna sida:

Dokumentation från Budgetdagarna 2019

Informationsansvarig

  • Fredrik Holmström
    Ekonom
  • Bengt-Olof Knutsson
    Handläggare

Kontakt

Välkommen att skicka din fråga till SKL!

Gäller din fråga arbetsrätt eller kollektivavtal/förhandling?

SKL:s rådgivning riktar sig till personalchefer och förhandlingschefer i kommuner och regioner. Om din fråga är på uppdrag av dessa behöver du ange det.
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot