Publicerad: 7 juni 2016

Nyutveckling i Stöd och behandling på Vitalis

Plattformen Stöd och behandling presenterades under ett välbesökt och uppskattat seminarium under e-hälsomässan Vitalis i början av april. Över 200 deltagare i en nästan full sal lyssnade till Anette Cederberg, som presenterade flera exempel på pågående nyutveckling i plattformen.

- Det som uppskattades mest var nog att vi hade med verksamheterna i presentationen. Västra Götalandsregionen presenterade ett kommande pilotprojekt för appar i plattformen och landstinget i Västerbottens län deltog via Skype och berättade om erfarenheterna i sitt nuvarande pilotprojekt om video i Stöd och behandling, säger Anette Cederberg.

Anette Cederberg lyfte även fram det pågående arbetet med att föra in vårdplaner i behandlingsplattformen. Först ut att testa detta i piloter är SIP (samlad individuell plan) och Min vårdplan för cancer.

- Både i twitterflödet och efteråt i montern var det flera som kommenterade det positiva i att utvecklingen nu också omfattar vårdplaner och SiP.

Kontakt

Välkommen att skicka din fråga till SKL!

Gäller din fråga arbetsrätt eller kollektivavtal/förhandling?

SKL:s rådgivning riktar sig till personalchefer och förhandlingschefer i kommuner och regioner. Om din fråga är på uppdrag av dessa behöver du ange det.
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot