Publicerad: 22 februari 2017

Kurser och konferenser social omsorg

 • tisdag
  5
  dec
  2017

  Utbildning till stöd för systematisk uppföljning i socialtjänsten, dag 2

  Utbildningen riktar sig till regionala och kommunala metodstödjare, verksamhetsutvecklare, processledare och chefer som vill utveckla sin kompetens att stödja och arbeta praktiskt med systematisk uppföljning i socialtjänsten.

 • onsdag
  6
  dec
  2017

  Pengarna, kvaliteten och omsorgen i särskilt boende

  Äldreomsorgen har aldrig varit så välfinansierad som idag. Många menar också att kvaliteten är högre än någonsin. Ändå möts vi ofta av braskande rubriker där verksamheter kritiseras. Men vad är egentligen kvalitet, hur bedömer vi det och hur arbetar ...

 • torsdag
  18
  jan
  2018

  Ensamkommande barn och unga – hur klarar vi uppdraget?

  Kommunerna står inför flera utmaningar när det gäller ensamkommande barn och unga. Under en heldag på SKL kommer vi att undersöka vägar framåt för att hantera dessa utmaningar.

 • måndag
  29
  jan
  2018

  Webbsändning "Vård- och omsorgsnytt"

  SKL arrangerar regelbundna webbsändningar med de senaste nyheterna inom SKL:s arbete med äldrevård, omsorgsfrågor samt funktionsnedsättningsfrågor. 2018 års första sändning är den 29 januari. Program kommer inom kort.

 • onsdag
  28
  feb
  2018

  Placerade barns hälsa – hur får vi det att fungera?

  Många studier pekar på att placerade barns hälsa är sämre än andra barns. Under en heldag tar vi med avstamp i forskningen sikte på flera konkreta förslag på hur vi kan stärka placerade barn och ungas hälsa.

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot