Publicerad: 26 april 2019

Ändrade datum för kursen Fastighetsföretagande i offentlig sektor

Datumen för SKL:s och KTH:s gemensamma 7,5-poängskurs Fastighetsföretagande i offentlig sektor har ändrats. Nya datum är 26–27 augusti och 20–22 november och det går fortfarande att anmäla sig.

Anmälan och innehåll till högskolekursen, Fastighetsföretagande i offentlig sektor

Kursen vänder sig i första hand till fastighetschefer, fastighetsintendenter, förvaltare, förvaltningschefer, byggnadschefer eller motsvarande.

Syftet med kursen är att deltagarna ska få grundläggande kunskap om centrala ekonomiska frågor som berör fastighetsföretagens styrning på kort och lång sikt. Kursen innehåller både teori och praktik och genomförs i samarbete mellan Sveriges Kommuner och Landsting och Kungliga Tekniska högskolan i Stockholm.

Några av kommentarerna från förra årets deltagare är: ”Mycket lärorikt”, ”Relevant! Bra koppling till såväl landsting och kommun.” och ”Mycket kompetenta och inspirerande föreläsare”.

För att kunna gå kursen krävs högskolestudier inom teknik, ekonomi eller motsvarande kunskaper genom praktisk erfarenhet. Det är alltså inget specifikt krav på tidigare studier.

Sista anmälningsdatum är 20 juni.

Informationsansvarig

  • Saija Thacker
    Handläggare

Kontakt

Välkommen att skicka din fråga till SKL!

Gäller din fråga arbetsrätt eller kollektivavtal/förhandling?

SKL:s rådgivning riktar sig till personalchefer och förhandlingschefer i kommuner och regioner. Om din fråga är på uppdrag av dessa behöver du ange det.
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot