Publicerad: 19 september 2019

Webbsända föreläsningar om behovsstyrd taxa

Anmäl ditt deltagande till ett eller flera av höstens webbinarier om SKL:s underlag till behovsstyrd taxa. Skicka gärna in eventuella frågor på förhand. Vid tidsbrist kommer vi att prioritera dessa.

Under hösten anordnas fem webbsända föreläsningar om behovsstyrd taxa. Syftet är att belysa valda delar av taxemodellen som upplevs komplicerade, besvara frågor och förhoppningsvis nå ett gemensamt lärande.

Webbinarierna är kostnadsfria.

Anmälan
Mötestider
Mötestider
Anmäl dig till ett eller flera av höstens webbinarier
Jag har inte möjlighet att delta men vill gärna ha länken till sändningen i efterhand
Jag har inte möjlighet att delta men vill gärna ha länken till sändningen i efterhand


Har du en fråga som du vill att SKL:s experter reder ut under mötet? Vid tidsbrist kommer vi att prioritera på förhand inskickade frågor.

Teknisk information

Vi använder verktyget Adobe Connect för våra webbinarier och det enda du behöver för att kunna använda det är Adobe Flash Player vilket de flesta datorer har installerat. Även datorer som vanligtvis är låsta för nedladdning av programvara ska kunna köra det insticksprogram som startas så fort du klickar på länken till webbinariet.

Säkerställ också på förhand att du har möjlighet att spela upp ljud via en källa som normalt fungerar, SVT Play eller Spotify eller liknande.

Följ via mobil eller surfplatta

Du om du följer webbinariet i en mobil eller en surfplatta så laddar du först ner Adobe Connects app.

Ladda ner för Android

Ladda ner för iOS

Testa tekniken på förhand

Testrum, Wezupport

Vill du i förväg testa om din dator stöder Adobe Connect kan du göra det via Adobe Connect-leverantören Wezupports test-möte. Där kan du även ställa frågor om Adobe Connect på vardagar mellan 08:30-17:00.

Kontakt

Välkommen att skicka din fråga till SKL!

Gäller din fråga arbetsrätt eller kollektivavtal/förhandling?

SKL:s rådgivning riktar sig till personalchefer och förhandlingschefer i kommuner och regioner. Om din fråga är på uppdrag av dessa behöver du ange det.
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot