Genomgång av nytt Insikts-webbverktyg (15 februari 10.00)

SKL har lanserat ett nytt webbverktyg för Insiktsundersökningen och erbjuder nu webbledda genomgångar av verktygets funktioner vid flera olika tillfällen.

Anmäl dig

Nytt webbverktyg

Det nya webbverktyget är ett lättarbetat verktyg för att följa Insiktsundersökningens resultat. Målet med det nya webbverktyget har varit att man på ett enkelt och logiskt sätt ska kunna ta fram olika parametrar och vyer för att kunna analysera sin verksamhet.

Det finns en handbok tillgänglig i webbverktyget men för att förenkla för användarna så kommer SKL att genomföra några korta webbmöten där vi går igenom webbverktygets funktioner på en grundläggande nivå.

Amälan

Du anmäler dig genom att att ange vilken dag och tid du vill delta. Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller.

Är ni fler från samma organisation som ska vara med rekommenderar vi att ni anmäler en person och att ni sitter tillsammans och tittar på en skärm.

Datum och tider för övriga genomgångar

Fredag den 15/2 kl 13.30 – 14.30, via Skype

Fredag den 22/2 kl 10.00 – 11.00, via Skype

Fredag den 22/2 kl 13.30 – 14.30, via Cisco meeting

Informationsansvarig

  • Fredrik Berglund
    Handläggare
Gäller din fråga arbetsrätt eller kollektivavtal/förhandling?
SKL:s rådgivning riktar sig till personalchefer och förhandlingschefer i kommuner och regioner. Om din fråga är på uppdrag av dessa behöver du ange det.Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot