Prenumerera på Kurser och konferenser från SKL

Internationella dagen 2017

Årets tema är FN:s nya utvecklingsagenda Agenda 2030 och de 17 nya utvecklingsmålen för social, ekonomisk och miljömässig hållbarhet. Anmälan är nu öppen.

Anmäl dig

OBS, Konferensen är fullbokad.

Program: Internationella dagen 2017 (PDF, nytt fönster)

Svenska kommuner, landsting och regioner arbetar redan idag aktivt och framgångsrikt för att genomföra agendan och uppnå FN:s mål, såväl i den egna verksamheten som i världen genom exempelvis internationella utvecklingssamarbeten. Kom och lyssna och finn inspiration i ert arbete med Agenda 2030!

Introdag om kommalt partnerskap 19 januari

I anslutning till SKL:s internationella dag den 18 januari anordnar Internationellt Centrum för Lokal Demokrati, ICLD, en introdag om kommunalt partnerskap den 19 januari.

ICLD erbjuder en introduktionsdag för er som är intresserade av att ansöka om medel från programmet Kommunalt Partnerskap för första gången eller för er som behöver få resonera och ställa frågor om ert partnerskap.

Den 19 januari berättar vi mer om programmet och vilka möjligheter till internationellt samarbete det finns för er kommun, landsting eller region. Vi ger råd och verktyg inför kommande ansökningsomgång och ni har möjlighet att ställa era frågor. Vi kommer också att diskutera kommuners roll som biståndsaktörer och den kontext man då verkar i.

Tid: 19 januari kl. 10-16

Plats: Stockholm, lokal meddelas senare.

Välkommen att göra din anmälan till senast den 12 januari.

E-post: partnership@icld.se

ICLD bjuder på lunch och fika.

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!

Meny

Sidfot