Kvalitetsmässan 2019

Kvalitetsmässan sker vartannat år i Göteborg. Temat 2019 är “Ett smartare samhälle“. SKL medverkar med många seminarium och du träffar oss i SKL:s monter på fackmässan. Programmet är publicerat tillsammans med anmälan.

Anmäl dig

Seminarieprogram

Den svenska välfärden måste hela tiden utvecklas i takt med förändrade utmaningar och nya möjligheter. Kvalitetsmässan erbjuder ett 100-tal olika seminarier om verksamhets- och samhällsutveckling, demokratifrågor, politiskt ledarskap och mycket mer. Här samsas ministrar, partiledare, förtroendevalda, innovativa nytänkare, forskare, toppchefer, verksamhetsutvecklare och medarbetare från offentlig sektor. Alla med samma mål: att utveckla välfärden.

Programinnehåll

Kvalitetspriset delas ut på mässan

Till Sveriges KvalitetsKommun utses den kommun som har lyckats bäst med att utveckla och förbättra demokrati, verksamheter, arbetsmiljö och samhällsbyggande. Utmärkelsen delas ut under Kvalitetsmässans invigningsgala på GöteborgsOperan den 12 november 2019. Det blir nionde gången priset delas ut.

SverigesKvalitetsKommun

Fackmässan

På Sveriges största mötesplats för beslutsfattare i kommuner, regioner och stat träffar du kollegor under trevliga former. Här finns allt för dig som leder och utvecklar offentliga verksamheter. Du som deltagare kan möta den allra främsta fronten i verksamhetsutveckling och ta del av goda exempel, erfarenheter och nytänkande.

SKL:s monter finns i mässhallen på plats B06:22.

Mässhallen på Svenska Mässan 2019

Frågor om anmälan och hotell ställs till Kvalitetsmässan

031-708 86 90
kvalitetsmassan@meetx.se

Informationsansvarig

  • Gunnar Gidenstam
    Handläggare
  • Lena Langlet
    Handläggare

Kontakt

Välkommen att skicka din fråga till SKL!

Gäller din fråga arbetsrätt eller kollektivavtal/förhandling?

SKL:s rådgivning riktar sig till personalchefer och förhandlingschefer i kommuner och regioner. Om din fråga är på uppdrag av dessa behöver du ange det.
Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot