Nätverksmöte för miljöstrateger i kommunerna

Vi kommer bland annat att diskutera Agenda 2030, SKL:s programberedning för klimats slutrapport och uppföljning av miljökrav i upphandling. 

Anmäl dig

Inbjudan: Nätverksmöte för miljöstrateger i kommunerna

Sveriges Kommuner och Landsting bjuder in till ett nätverksmöte för miljöstrateger i kommunerna. Som ett led i pågående lokalt och regionalt arbete vill vi mötas kring frågor där det behövs samverkan och förslag att lyfta vidare till politisk nivå. Detta är det fjärde mötet sedan 2014.

Denna gång har vi valt att ägan mycket tid åt Agenda 2030 vi har därför bjudit in Ida Texell från Agenda 2030-delgationen. SKL:s programberedning för klimat har i maj kommit med sin slutrapport. Vi kommer att få lyssna på Peter Nohrsted, SKL Kommentus om krav i upphandling. Vi ser också fram emot att ni bidrar med intressanta frågeställningar och inspel under dagen, särskilt i gruppsamtalen på eftermiddagen.

Vi vänder oss till dig som är miljöstrateg eller liknande i en kommun och som jobbar övergripande och systematiskt med miljö/hållbarhetsfrågor i din organisation. Vi vill att ni i anmälan fyller i frågeställningar ni vill ta upp.

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot