Nätverksträff för näringslivsansvariga

Vårens nätverksträff för näringslivsansvariga kommer bland annat handla om omställningsarbete och vilka verktyg kommuner kan använda sig av.

Anmäl dig

Fullständigt program (PDF, nytt fönster)

Syftet med nätverksträffarna är att lyfta aktuella frågor, diskutera viktiga frågeställningar och utbyta erfarenheter. En viktig del är också att vi lär känna varandra och får möjlighet att utöka våra personliga nätverk.

Nätverksträffen börjar med gemensam lunch kl 12.00 den 30 mars och avrundas med lunch den 31 mars. På torsdagskvällen finns tid för mingel och middag.

Program

Mötet nu i mars kommer bland annat att handla om omställningsarbete och vilka verktyg kommuner kan använda sig av. På programmet har vi även digitalisering, landsbygdsutredningen och på fredagen har vi en workshop om hur vi kan hjälpa våra företagare ut i världen bland annat  med hjälp av regionala exportcentra.

Fokus på besöksnäringen

I anslutning till nätverksmötet är ni välkomna att delta på ett förmöte med fokus på besöksnäringen. Mötet kommer att äga rum den 30 mars mellan kl 10 – 12 och temat är den här gången är konkurrensfrågor.

Information om förmöte och anmälan.

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot