ÖMK - ett år senare

Överenskommelsen för att motverka mutor och korruption mellan leverantörer och beställare inom den offentligt finansierade bygg- och fastighetssektorn (ÖMK) lanserades i december 2015. Nu får vi möjlighet att se resultatet av det arbete som bedrivits under året som gått. 

Anmäl dig

Inbjudan ÖMK ett år senare (PDF, nytt fönster)

Överenskommelsen för att motverka mutor och korruption mellan leverantörer och beställare inom den offentligt finansierade bygg- och fastighetssektorn (ÖMK) lanserades den 9 december 2015 för att hjälpa anställda inom alla typer av seriösa verksamheter att göra rätt.

Fredagen den 24 mars 2017 får vi möjlighet att se resultatet av det arbete som bedrivits under året som gått. Vi får en möjlighet att diskutera hur ÖMK på bästa sätt kan implementeras inom våra offentliga verksamheter och byggindustrin.

Vidare ges också tankar och inspiration kring hur det är att arbeta med mutor och korruption och varför det kan gå snett!

Medverkande

Tomas Bryttling, forskningsledare och professor i organisationsetik

Leif Walterum, kommunalråd, Skövde kommun

Tommy Lenberg, VD, Byggherrarna

Charlotta Lindmark, chefsjurist, Trafikverket

Alf Johansson, chefsåklagare, Riksenheten mot korruption

Ola Månsson, VD, Sveriges Byggindustrier

Magnus Höij, VD, Svenska Teknik & Designföretagen (STD)

Hema Lehocky, Special Investigations, Telia Company

Moderator

Gunnar Bäckström, Compliance officer, NCC

Anmälan

Seminariet är kostnadsfritt. DU kan deltaga på plats på SKL eller via webben. Din anmälan behöver vi få in senast onsdag 22 mars. Vi tar emot anmälningar enligt "först till kvarn" principen.

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot