Riv murarna bygg nära vård tillsammans, konferens

Vården behöver komma närmare patienten och brukaren. Du bjuds in till en dag där vi sätter fokus på den omställning som svensk hälso- och sjukvård behöver göra för att kunna möta patientens behov och framtidens utmaningar.

Anmäl dig

Utvecklingen av en nära vård pågår på lokal, regional och nationell nivå. SKL:s roll i arbtetet är att stödja och synliggöra kommunernas och landstingens/regionernas arbete.

För att lyckas att forma en nära vård behöver vi riva murarna och skapa broar mellan aktörer, där vi oavsett profession har förutsättningar för att göra det lilla extra och vara säkra på att nästa kollega tar emot stafettpinnen tryggt och säkert. Organisatoriska gränser ska inte få vara ett hinder för att ge bästa möjliga vård. Det handlar om att byta fokus från organisation till relation.

Konferensen kommer att bygga på medskapande och lärande mellan vårdens aktörer för att sätta nästa steg för omställningen så att vi får resurserna att räcka till fler.

Fika serveras från klockan 09.00.

Digital konferens samma dag

För dig som inte har möjlighet att delta fysiskt på konferensen erbjuds en digital konferens samma dag klockan 15.30- 17.00 där du får möjlighet att möta några av föredragshållare samt deltagare på konferensen, helt enkelt ett koncentrat av den fysiska konferensens innehåll med möjlighet att ställa frågor och diskutera online.

Anmäl dig till webbsändningen genom anmälningsknappen ovan.

Programmet är under uppbyggnad och kommer att skickas ut under augusti/september.

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot