Socialtjänstens utmaningar och möjligheter

Socialtjänsten innehåller några av de svåraste och mest komplexa samhällsuppdragen. Vi ägnar en heldag åt att ge information om de mest aktuella frågorna på nationell nivå som påverkar socialtjänsten i kommunerna.

Anmäl dig

Välkomna till SKL för ett unikt tillfälle för dig som socialnämndspolitiker att samtala om socialtjänstens hetaste frågor tillsammans med experter från Sveriges Kommuner och Landsting. Du får bland annat exempel på hur man kan effektivisera äldreomsorg och individ- och familjeomsorg (IFO), en genomgång vad som händer inom som SoL-utredningen, arbetet med utsatta områden, beroende och missbruk och digitaliseringsfrågor inom socialtjänsten. Dagen ger också möjlighet att träffa andra chefer och handläggare inom socialtjänsten. Vi ser gärna att du tar med dig din förvaltningschef. Ett detaljerat program kommer i början av sommaren.

Informationsansvarig

  • Karin Falck
    Kommunikatör
Gäller din fråga arbetsrätt eller kollektivavtal/förhandling?
SKL:s rådgivning riktar sig till personalchefer och förhandlingschefer i kommuner och regioner. Om din fråga är på uppdrag av dessa behöver du ange det.Hjälpte informationen på sidan dig?

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot