Lediga jobb på SKL

Vill du jobba på SKL? Här ser du alla lediga tjänster som vi rekryterar till just nu och du kan också prenumerera på lediga jobb. Om du har frågor om ett ledigt jobb så hittar du kontaktuppgifter i den annonsen.

Skapa bevakning på lediga jobb

Om du vill hålla dig informerad om vilka jobb som finns att söka på SKL kan du skapa en bevakning på lediga tjänster på webbplatsen Offentliga Jobb. Gå in på http://www.offentligajobb.se och gör en sökning. Du kan sedan välja att "Skapa bevakning".

Praktik

Skicka ett CV och ett personligt brev där det framgår inom vilket kompetensområde du vill göra din praktik, samt vilken period praktiken gäller. SKL får många praktikförfrågningar och har inte möjlighet att erbjuda plats till alla men vi återkommer till dig om behov uppstår inom ditt kompetensområde. Du skickar ditt CV och personliga brev till kristin.bernstrom@skl.se.

Spontanansökningar

Vi har inte möjlighet att hantera spontana jobbansökningar utan hänvisar alla sökande till de lediga tjänster som läggs ut här.

Söka jobb i kommuner och landsting

Om du vill jobba i kommuner och landsting vänder du dig direkt till respektive arbetsgivare. Det finns också en webbplats, Offentliga jobb, som samlar lediga tjänster i kommuner och landsting.

Offentliga Jobb

Adresser till kommuner

Adresser till landsting

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!

Sidfot